top of page

Politika privatnosti

UVJETI KORIŠTENJA


Korištenjem Internet stranice Europskog Sportskog Učilišta  (dalje u tekstu: Učilište) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja web stranice te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući odredbe o obradi podataka i pravila u vezi s kolačićima.


Korištenjem sadržaja ove web stranica korisnik prihvaća sve eventualne rizike koji nastaju korištenjem ove web stranice te prihvaća koristiti sadžaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.


Učilište se u potpunosti odriče svake odgovornosti (I) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, (II) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za (III) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.


Učilište zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.


Učilište nastoji održati sve funkcionalnosti prilikom Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice kao ni za štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu stranice.


Učilište ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.


Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.


Sadržaj na web stranici (www.europskosportskouciliste.com) zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice (www.europskosportskouciliste.com), bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama (www.europskosportskouciliste.com) ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Učilišta ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Učilištu ili bilo kojoj trećoj strani.

 

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.


Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice Učilišta ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

bottom of page